Een bestelling plaatsen via EetSmakelijk is ontzettend eenvoudig. Om te beginnen heb je de app nodig. Je kunt deze downloaden op telefoons met een Android of iOS besturingssysteem. Dat doe je via de Play Store of de App Store.

Nadat je de applicatie hebt geïnstalleerd, plaats je een bestelling door de volgende stappen af te ronden:

1. Vul het adres of de postcode van waar je wil bestellen in.
  2. Kies het restaurant waar je wil bestellen uit de restaurantlijst. Weet je nog niet wat je wil eten? In de Discovery-tab vind je verschillende aanbevelingen, misschien staat er wat tussen!
  3. Selecteer de gerechten en bijgerechten, voeg misschien zelfs een milkshake toe. Net waar je zin in hebt. Als je dat gedaan hebt, druk je op het winkelmandje om te bestellen.
  4. Vul in het winkelmandje de benodigde gegevens in, kies een betaalmethode en druk op bestellen. Nadat je betaling is ontvangen, zal het restaurant aan de slag gaan met je bestelling.

Kies je voor pinnen aan de deur of betalen met cash, dan gaat het restaurant direct aan de slag met de order.

Eet Smakelijk!