Ieder restaurant hanteert andere bezorgtijden. Afhankelijk van de drukte in het restaurant en de hoeveelheid beschikbare bezorgers, wordt per bestelling vastgesteld wat de bezorgtijd is. De bezorgtijd in de applicatie is hiervan een actuele indicatie.

De meeste restaurants leveren binnen 45 tot 60 minuten. Sommigen hanteren kortere bezorgtijden, zoals bijvoorbeeld 25 minuten. Nadat je bestelling bevestigd is, zal het restaurant via onze applicatie ook een bezorgtijd bevestigen. Dit is een nieuwe indicatie van op welk moment je bestelling geleverd zal worden.

Het kan zijn dat het restaurant uitloopt met het leveren van je bestelling. In dit geval zul je een bericht ontvangen in de applicatie, waarop de nieuwe bezorgtijd te zien is. Het kan ook zijn dat het restaurant je hierover belt op het telefoonnummer dat je bij de bestelling hebt opgegeven. 

Indien je bestelling te laat geleverd is, raden we je aan om contact op te nemen met het restaurant. Zij zijn immers verantwoordelijk voor de levering en afhandeling van de bestelling.

Heb je het antwoord gevonden?