Via EetSmakelijk kun je op verschillende manieren betalen. Ieder restaurant bepaalt zelf of ze een bepaalde betaalmethode wel of niet accepteren. Het kan dus zijn dat je niet bij ieder restaurant dezelfde betaalmogelijkheden hebt.

De volgende betaalmethodes worden standaard ondersteund via EetSmakelijk:

1. Contant aan de deur
    Je betaalt contant, gepast of niet gepast, aan de bezorger die je eten komt bezorgen.
  2. Pinnen aan de deur
    In dit geval betaal je met je pinpas via een draadloos pinapparaat van de bezorger aan de deur.
  3. iDEAL
    Veilig online afrekenen via de vertrouwde omgeving van iDEAL. Je kunt via deze betaaloptie een bestelling betaling via de betaalomgeving van je eigen bank.
  4. Mastercard
    Betalen via de creditcard, zoals je bij duizenden andere online winkels ook kunt.
  5. Visa
    Betalen via de creditcard, zoals je bij duizenden andere online winkels ook kunt.
  6. Apple Pay
    Betaal direct via het balans in je Apple Wallet of de gekoppelde creditcards en bankpassen. Rechtstreeks vanaf je iOS apparaat.
  7. PayPal
    Betaal je bestelling direct online via de beveiligde betaalomgeving van PayPal, een van de grootste betaalpartners ter wereld.

Alle getoonde prijzen op onze website en in de app zijn inclusief de door het restaurant af te dragen BTW, behalve waar expliciet anders vermeld.