Via onze app maak je eenvoudig een eigen account aan. Dat kan op twee verschillende manieren:

1. Je bent een nieuwe gebruiker en hebt nog geen bestelling geplaatst.
    In dit geval kun je door op het account-icoontje (het poppetje) in de menubalk te drukken, een account aanmaken. We hebben dan een e-mailadres en een wachtwoord nodig. Na aanmelding ontvang je van ons een e-mail met daarin een link om je aanmelding te bevestigen.
  2. Je hebt eerder een bestelling geplaatst zonder account.
    Als je eerder al een bestelling hebt geplaatst, kun je ervoor kiezen om de gegevens uit deze bestelling te gebruiken in je nieuwe account. Als je op het poppetje in de menubalk drukt, kom je in het 'Upgrade account' scherm. Het e-mailadres van je vorige bestelling staat hier al ingevuld. Je hoeft dus alleen nog maar een wachtwoord in te vullen! Na aanmelding ontvang je van ons een e-mail met daarin een link om je aanmelding te bevestigen.